Kinderboekenweek 2020

Kinderboekenweek 2020

Woensdag 23 september 2020

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Volgende week gaat de jaarlijkse Kinderboekenweek weer van start, met dit jaar als thema: ‘En toen?’. De Kinderboekenweek loopt van 30 september tot en met 15 oktober. Een hele leuke periode, waar wij weer erg naar uitkijken.

Hieronder de verschillende geplande activiteiten voor u op een rijtje:

- De Kinderboekenweek wordt volgende week woensdagochtend 30 september geopend op het schoolplein. De leerlingen worden door jonkvrouwen ontvangen op school en zullen via een tijdmachine de school betreden om zo terug te gaan in de tijd.
- Tijdens de Kinderboekenweek staat er ook een LIST projectweek centraal. Alle leerlingen lezen in deze periode enkel in boeken die aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek.
- Boekenmarkt: Door de ouderraad wordt er dit jaar een boekenmarkt georganiseerd. Op woensdag 30 sept (12.15 – 13.00 uur) en vrijdag 2 okt (14.15 – 15.00 uur) is er een markt bij het fietsenrek op het schoolplein. Voor een klein bedrag zijn de boeken te koop. In verband met Corona vragen we iedereen gepast te betalen. De opbrengst komt ten gunste van de leerlingen. Boeken kunnen nog steeds ingeleverd worden t/m vrijdag 25 september!
- In de verschillende groepen zullen er lessen rondom het thema van de Kinderboekenweek aangeboden worden waarbij ook verschillende leesboeken centraal staan bij de uitvoering van deze lessen.

Wij hopen op een leuke en leerzame periode!

Met vriendelijke groet,
Team Bernardus


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl