Gesprekken

Vrijdag 30 oktober 2020

Beste Ouders/Verzorgers,

Op maandag 9 november en dinsdag 10 november staan de gesprekken op het programma. De gesprekken zullen via Teams plaatsvinden.

U kunt zich vanaf maandag 2 november t/m donderdag 5 november inschrijven voor het gesprek. Mocht u zich niet hebben ingeschreven, dan zal u ingepland worden door de leerkracht van uw kind. 

Voor de groepen 1 t/m 4 zullen de gesprekken, zoals u gewend bent, 10 minuten duren. De leerkracht zal u uitnodigen voor het gesprek.

Voor de groepen 5 t/m 8 zullen de gesprekken 15 minuten duren. We willen het gesprek met u én uw kind voeren. U zult daarom ook zien dat de gesprekstijden na schooltijd staan ingepland en niet in de avond zoals u eerder gewend was. Het "ik-rapport" zal ingevuld worden door zowel het kind als de leerkracht. Deze rapporten zullen we dan o.a. bespreken tijdens het gesprek. Ook bij de groepen 5 t/m 8 zal de leerkracht u uitnodigen voor een gesprek.

 

LET OP!: Wilt u allen checken of u nog in kunt loggen in Teams? Mocht dit niet het geval zijn, dan graag zo snel mogelijk doorgeven aan de leerkracht van uw kind.

 

Met vriendelijke groet,
Team Bernardusschool


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl