Circus Tadaa: wie komt ons een handje helpen?

Circus Tadaa: wie komt ons een handje helpen?

Dinsdag 14 september 2021

Beste ouders/verzorgers,

Op vrijdag 8 oktober staat er een feestdag op de Bernardus op de planning. Op deze dag toveren we de school om tot een echt circus! De kinderen volgen workshops en geven deze dag ook een echte voorstelling van 14.00 tot 15.00 uur. Schrijf alvast de datum en tijd in uw agenda want het beloofd een spetterende voorstelling te worden.

Om deze dag tot een succes te maken zijn wij op zoek naar hulpouders. Samen met de leerkrachten en onder begeleiding van circus Tadaa begeleiden we de kinderen bij de uitvoering van de workshops en de voorstelling.

Het circusproject begint eigenlijk al de avond van tevoren op donderdag 7 oktober van 20.00-22.00 uur. Onder leiding van Circus Tadaa en samen met de leerkrachten bereiden we de workshops tijdens een avond vol humor en gezelligheid voor. We willen natuurlijk dat de circusdag vlekkeloos verloopt en daarom krijgen we dan alvast de belangrijkste uitleg en worden verschillende circustechnieken voorgedaan en uitgeprobeerd. Het doel van deze avond is om met volle energie en goed voorbereid het circus de volgende dag te openen.

Tevens zijn we op zoek naar een aantal ouders die op vrijdag 8 oktober vanaf 12.15 uur beschikbaar zijn om de kinderen te schminken voor de voorstelling. (Schmink is aanwezig op school).

Ben je beschikbaar op donderdagavond 7 oktober van 20.00-22.00 en op vrijdag 8 oktober de gehele dag of ben jij handig met schmink en een kwastje en lijkt het je leuk om op deze dag een handje te helpen, stuur dan een mailtje naar cristelroovers@hetgroenelint.nl. Graag reageren voor dinsdag 21 september.

(Bij meerdere aanmeldingen wordt er door juf Eefje, juf Anouk en juf Cristel geloot).

Met vriendelijke groet,

Werkgroep schoolfeest


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl