Maatregelen

Maatregelen

Zondag 28 november 2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Het moet voor u een hele klus zijn om alle info die u krijgt, te verwerken. In dit bericht halen we de maatregelen aan, die direct voor u en uw kind van belang zijn.
U kunt vanaf morgen alle informatie terugvinden op onze website zodra het protocol en de beslisboom zijn aangepast. Ook de brief vanuit het bestuur die vandaag via email is verzondern, is dan terug te vinden op de website.
 
De drie belangrijkste wijzigingen betreffen mondkapjes en milde (verkoudheids)klachten en het bezoeken van de school.
 1. Mondkapje
  De leerlingen van groep 6, 7 en 8 dragen in de gangen een mondkapje. Indien uw kind er geen heeft, zullen wij deze verstrekken.

 2. Milde klachten
  Daarnaast zijn de regels voor milde klachten veranderd. Kinderen met milde klachten mogen niet naar school. Indien u klachten constateert vragen wij u daar geen risico mee te nemen. U kunt uw kind laten testen bij de GGD. Indien uw kind een negatieve testuitslag heeft, mag uw kind weer naar school. Helaas volstaat een zelftest niet.  
  Indien u uw kind niet laat testen bij klachten, mag uw kind na 7 dagen/nadat uw kind 24 uur klachtenvrij is weer naar school. 

 3. Betreden school
  Wij vragen u enkel de school te betreden als dit noodzakelijk is, of/en wanneer u dit vooraf met de leerkracht heeft afgesproken. Bij de deur op de speelplaats zit een deurbel. Indien nodig kunt u aanbellen. 
We zetten ons in, om ook onder de wederom veranderde omstandigheden, het onderwijs zo goed mogelijk vorm te geven. Mochten er wijzigingen zijn, dan zullen wij u informeren. 

Mocht u vragen hebben, dan horen/ lezen wij dat graag. 

John Meeuwissen en Eefje Wilmsen

Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl