Versoepelingen maatregelen

Versoepelingen maatregelen

Donderdag 17 februari 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wat fijn dat de maatregelen versoepeld zijn en we u ook weer wat vaker kunnen ontmoeten in de school.
Hieronder een aantal zaken die wijzigen: 
- Vanaf maandag 12 februari mogen ouders/verzorgers en andere externen (met mondkapje en op 1,5 meter) de school weer in. 
- De mondkapjesplicht vervalt pas per 25 februari (voor ouders, personeel en leerlingen van 6,7,8).
- De maatregel van 1,5 meter afstand vervalt ook per 25 febrauri.
 
Omtrent het brengen van de leerlingen gelden de volgende afspraken:
Vanaf 08.15 uur blijft de vrije inloop gehanteerd. In principe komen de kinderen zelfstandig naar binnen. Is er iets bijzonders wat u kort wilt meedelen aan de leerkracht of wilt uw kind iets laten zien in de klas, dan bent u van harte welkom om naar even binnen te komen. Omdat leerkrachten hun aandacht vanaf dat moment nodig hebben voor de leerlingen, vragen wij u op een afspraak te maken indien u de leerkracht persoonlijk wenst te spreken. Een afspraak maken kan via mail of telefoon (na schooltijd bellen a.u.b.). 
De leerlingen verlaten de school op de gebruikelijke tijd en wijze. 
 
De basisregels blijven gelden ook in het onderwijs. Dat betekent handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden, extra ventileren, met klachten testen en thuisblijven na een positieve zelftest.
Daarnaast blijft het dringende advies om twee keer per week een preventieve zelftest te doen van kracht voor onderwijspersoneel en leerlingen van de groepen 6,7 en 8. Wij blijven de zelftesten aan deze groepen gratis verstrekken.
 
Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website waar u onder "downloads" steeds de meest actuele informatie kunt vinden. (Informatie vanuit de laatste persconferentie hopen we in de loop van volgende week te publiceren. )
 
Met vriendelijke groet, 
Team bernardusschool

Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl