Schoolreis; betaling en hulpouders

Schoolreis; betaling en hulpouders

Woensdag 7 september 2022

Beste Ouders,

Voor de zomervakantie hebben we u laten weten dat we met de gehele school dit jaar naar het Natuurmuseum Brabant zullen gaan op donderdag 29 september. Voor deze schoolreis vragen wij aan de ouders/verzorgers een eigen bijdrage voor het schoolreisje van €27,50 per kind. 

Wij verzoeken u vriendelijk om uiterlijk 14 september 2022 uw eigen bijdrage van €27,50 per kind over te maken naar onze schoolrekening.  

  • IBAN: NL 11 RABO 0152303243  

  • T.n.v.: J.W.A.M. Meeuwissen Bernardusschool  

  • onder vermelding van: ‘eigen bijdrage schoolreis’, de voor- en achternaam van uw kind en de huidige groep waar uw kind in zit (bijv. eigen bijdrage schoolreis, Cristel Roovers, 1-2).  

Mocht u door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om deze bijdrage te betalen dan verzoeken wij u om dit aan te geven bij juf Cristel; cristelroovers@hetgroenelint.nl .   

Begeleiding schoolreis
Voor het schoolreisje zijn wij nog op zoek naar hulpouders die samen met ons en de kinderen een fantastische dag willen beleven in het Natuurmuseum. U begeleidt deze dag een groepje kinderen tijdens verschillende workshops en speurtochten. Mochten er te veel begeleiders zich aanmelden dan zullen we loten.
Voor groep 1-2 zoeken we 5 begeleiders. Voor groep 3-4 zoeken we 5 begeleiders en voor groep 5 t/m 8 zoeken we 3 begeleiders. U kunt zich aanmelden, voor vrijdag 16 september, door een mailtje te sturen naar cristelroovers@hetgroenelint.nl. 
 
Met vriendelijke groet,
Team Bernardus

Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl