Bezetting na de herfstvakantie

Bezetting na de herfstvakantie

Dinsdag 11 oktober 2022

Beste ouder(s), verzorger(s) 

Zoals jullie weten werden we vlak voor de zomervakantie geconfronteerd met een opening in de formatie. We konden deze vacature helaas niet direct invullen. In de afgelopen periode hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Lonneke van der Meulen. In de afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat we na de herfstvakantie de bezetting in de groepen weer op een structurele wijze vorm kunnen geven. Dit is gelukt. 

We zijn blij u te kunnen melden dat Inge Betsema 4 dagen per week in groep 5-6 zal staan. Daarmee gaan er ook voor andere groepen zaken schuiven. Juf Lisette zal één dag in groep 5-6 blijven. Op de woensdag zal ze werkzaam zijn in groep 3-4.   
Daarnaast zijn we verheugd u te kunnen melden dat we een nieuwe intern begeleider hebben aangenomen, voor zowel de Bernardusschool als de Mattheusschool. Janneke van Nieuwburg zal deze taak op zich nemen en daarnaast op diverse maandagen in groep 7-8 staan. 

Juf Inge heeft zich eerder via de nieuwsbrief aan u voorgesteld. Hieronder kunt u dit nogmaals terugvinden. 
Juf Janneke zal zich na de herfstvakantie aan u voorstellen.

"Hoi allemaal, 

Ik ben Inge Betsema en ik ben dit schooljaar gestart op de Mattheusschool in groep 5-6 (i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof) en ga na de herfstvakantie starten in groep 5-6 op de Bernardusschool. Ik ben 23 jaar en geboren en getogen op het Waddeneiland Texel. In de zomervakantie ben ik verhuisd naar het noorden van België, om samen te wonen met mijn vriend. Wij wonen nu in Zoersel, ongeveer een half uur van Ulicoten af. Tot snel allemaal!"

 

In de hoop u voldoende te hebben geinformeerd en met vriendelijke groet

Team Bernardusschool..

 


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl