Schoolfoto's staan online

Schoolfoto's staan online

Dinsdag 11 oktober 2022

Beste ouders en/of verzorgers,

De schoolfoto’s staan online. Uw kind krijgt vandaag de kaart waar de inloggegevens op staan mee terug naar huis. U kunt inloggen door naar de website te gaan: www.schoolkidsfotografie.nl Graag inloggen met een laptop/pc/tablet, geen gsm gebruiken want dit veroorzaakt mogelijk fouten.

Mocht er een foto niet bij staan of niet kloppen dan eerst contact met ons opnemen alvorens u een bestelling plaatst of (bij meerdere kinderen) deze koppelt.

Daar kunt u boven bij “webshop” aanklikken en uw inloggegevens die u op de kaart hebt staan invullen door eerst de gebruikersnaam en dan het wachtwoord in te voeren. U ziet dan de foto’s, u kunt het formaat en aantal per foto aangeven en evt ook kiezen voor canvas, aluminium en extra’s.

Heeft u meerdere kinderen, bekijk dan eerst per kind met uw inloggegevens of alles klopt en dan pas kunt u ze koppelen. De gekoppelde inloggegevens zullen dan alleen nog werken. Kijk ook eens bij vierkant foto’s deze kunnen er ook bij staan van uw kind.

U kunt bestellen met Ideal of vooruitbetaling (achteraf zelf overmaken). Zodra de bestelling is betaald zal deze naar de printcentrale worden verstuurd en ontvangt u de bestelling binnen 7 werkdagen. Canvas en aluminium worden later geleverd!

U kunt een mail sturen naar info@schoolkidsfotografie.nl Vermeld altijd de naam en achternaam van uw kind en de inloggegevens. Wij helpen u dan.

In de avond uren zal uw mail worden behandeld.

Met vriendelijke groet,

Schoolkidsfotografie


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl