Carnaval 2023

Carnaval 2023

Maandag 30 januari 2023

Alaaf beste ouder(s)/verzorger(s),

Het duurt nog een aantal weekjes, maar wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen van de carnavalsviering op 17 februari 2023. Dit jaar hebben wij het fantastische idee om een mini carnavalsoptocht te houden door het mooie Ulicoten. We hebbe ût gemist! Er zullen verkeersregelaars aanwezig zijn, zodat alles veilig verloopt. Tevens is de gemeente hiervan op de hoogte.

Wij hebben uw hulp en dat van uw kind(eren) hard nodig! Samen gaan wij de optocht lopen, waarbij een jury aanwezig zal zijn en aansluitend een prijsuitreiking. Hierbij moet u vooral niet te groot denken. Ideetjes: een versierde fiets, skelter met kar, een versierde step, een groepje lopende kinderen (bijvoorbeeld hetzelfde gekleed) in het thema ‘’We hebbe ût gemist!’’ Het is de bedoeling dat de kinderen dit thuis zelf voorbereiden. Op school krijgen de kinderen onder begeleiding van de juf al een beetje nadenktijd, zodat ieder kind mee kan lopen.

De kinderen moeten voor vrijdag 10 februari laten weten met welke act en kinderen ze lopen. Dit mogen ze doorgeven aan hun eigen juf.

Wanneer de kinderen echt niet in de optocht mee willen lopen of iets willen voorbereiden, lopen ze wél met hun eigen juf mee.

U bent van harte welkom om de optocht te bekijken langs de straat. We beginnen om 12:30u tot 13:30u. De exacte route wordt later met u gedeeld.

Mocht u vragen hebben kunt u een mailtje sturen naar: fabiennevanderlinden@hetgroenelint.nl

Wij hebben er zin in!

Alaafffff

Werkgroep carnaval


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl