Informatie carnavalsviering

Informatie carnavalsviering

Vrijdag 10 februari 2023

Beste ouders en verzorgers,

We hebben al veel leuke aanmeldingen mogen ontvangen voor de mini-optocht van Basisschool Bernardus. De kinderen zijn al erg enthousiast en wij hebben er ook erg veel zin in. De kinderen mogen vrijdag 17 februari verkleed naar school komen. Tip voor de raad van 11: Vergeet je raadskleding niet!

In de groepen wordt er ook al geregeld gesproken over de diverse groepssamenstellingen en acts voor de optocht. Mocht u dit nog niet per mail door hebben gegeven aan de groepsleerkracht, doe dit dan nog uiterlijk voor aanstaande maandag 13 februari. U mag deze mail richten aan fabiennevanderlinden@hetgroenelint.nl

Is uw kind niet aangemeld via de mail dan loopt uw kind met de groepsleerkracht de optocht. Aanmelden is dus noodzakelijk zodat het overzichtelijk is voor de groepsleerkracht en de werkgroep Carnaval. Dit is met name bedoeld voor de leerlingen die zitten in groep 1 tot en met 6. Hiervan zien wij graag een aanmelding tegemoet.

Zoals in eerdere berichtgeving is vermeld zal de optocht starten om 12.30 uur vanaf het schoolplein. De route is bijgevoegd in dit bericht, zie afbeeldingen. Mochten uw kinderen klaargemaakt moeten worden voor de optocht en u wil hier graag bij helpen, dan bent u van 12.00 – 12.15 uur van harte welkom in de groep van uw kind. Om 12.15 uur is vervolgens de sleuteloverdracht waar u als ouder helaas niet bij kunt zijn. Om 12.30 uur zijn we weer buiten te vinden en bent u van harte welkom om de kinderen te bewonderen.

De eventuele wagens of vervoersmiddelen voor de optocht mogen vrijdagochtend direct meegenomen worden naar school en krijgen een plekje op het schoolplein.

Tijdens de optocht en de viering op school zijn spuitbussen, confetti en (nep)wapens niet welkom. Wanneer deze toch worden meegenomen, nemen wij ze alsnog in beslag. Serpentines zijn wel welkom.  

Wij hebben er zin in! Alaaf!

Werkgroep Carnaval


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl