Schoolfotograaf

Schoolfotograaf

Dinsdag 29 augustus 2023

Beste ouders,

Op donderdag 7 september komt de schoolfotograaf langs om jullie kinderen prachtig op de foto te zetten.

Net zoals andere jaren mag u zelf kiezen op welke wijze u, uw kind op de foto wilt hebben. We hopen de fotokaarten zo spoedig mogelijk te ontvangen zodat we ze deze week nog mee kunnen geven aan de kinderen. U mag dan uw keuze(s) (indien er ook een broertje/zusjes foto gemaakt dient te worden) aangeven en de kaart weer gelijk mee teruggeven aan uw kind. De kaarten mogen ingeleverd worden bij de eigen leerkracht van uw kind. U kunt alvast de kaart bekijken, deze is toegevoegd aan dit bericht.

Er is ruimte gereserveerd voor broertje(s)/zusje(s) foto's van leerlingen die nog een jonger of juist oudere broer/zus thuis heeft. Deze foto's worden gemaakt tussen 8.10u - 8.30 uur. De deur is vanaf 8.00 uur open. U zult dan misschien wel eventjes moeten wachten. U dient hierbij zelf als begeleiding van uw kinderen aanwezig te zijn.

's Middags is er tijd gereserveerd voor broerje(s)/zusje(s) foto's van leerlingen die allemaal op de Bernardusschool zitten. Dit wordt binnen de school geregeld op deze dag.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u vragen hebben dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Team Bernardus


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl