Even voorstellen..

Even voorstellen..

Maandag 18 september 2023

Beste ouders/ collega’s van De Bernardusschool in Ulicoten.

Mijn naam is Eline Baijens (21 jaar) en momenteel zit ik in het tweede leerjaar van de pabo. Ik ben woonachtig in Baarle-Nassau. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op te passen, weekendjes weg gaan en te wandelen met mijn hond. Op de zaterdagen werk ik bij Bubbles & Bo in Goirle, dit is een kinderkledingwinkel.

Ik volg de opleiding aan hogeschool Avans in Breda. Tijdens mijn eerste jaar op de Pabo heb ik stagegelopen op basisschool De Driesprong in Chaam, hier heb ik stagegelopen in de groepen 4 en 7. Ik heb voor de pabo gekozen, omdat ik vanaf kleins af aan het leuk vond om met kinderen bezig te zijn dit was op het begin vooral spelen, maar hoe ouder ik werd hoe leuker ik het vond om de ontwikkelingen van kinderen te zien en ze iets te leren.

Tijdens de opleiding zijn wij veel bezig met de ontwikkeling van de leerling in beeld te brengen en de leerdoelen die daarbij komen kijken. Op stage zal ik mij dan ook voornamelijk op deze twee dingen richten en natuurlijk hoe je les moet geven aan verschillende groepen. Op maandag tot en met donderdag sta ik in groep 1/2 bij juf Cristel op de vrijdagen ben ik te vinden bij groep 3/4 bij juf Daniëlle als de kleuters niet op school zijn. Ik zal regelmatig een week op de Bernardus te vinden zijn. Het leukste aan het beroep leerkracht vind ik dat elke dag anders is en dat de leerlingen een hoop liefde geven.

Met vriendelijke groet,

Eline Baijens


Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl