Directie

Donderdag 18 april 2019

Beste ouders,

In het najaar 2018 is de directeur van de Bernardus school, Kristel Marijnissen, helaas door problemen met haar gezondheid uitgevallen voor alle werkzaamheden. Inmiddels gaat het beter met haar en is ze begonnen met re-integreren.
In de afgelopen dagen heeft Kristel ons laten weten dat ze niet zal terugkeren als directeur van de Bernardusschool. Kristel kiest in het belang van haar gezondheid en de prioriteiten in haar persoonlijk leven, voor andere werkzaamheden binnen Het Groene Lint.
 
Dit betekent dat we ons in de komende periode zullen buigen over de manier waarop het leiderschap van de school zal worden ingericht.
In de vervanging van Kristel hebben de Bernardus- en de Mattheusschool samengewerkt. Deze werkwijze zal worden geëvalueerd en meegenomen in de afwegingen die we maken. De teams van zowel de Bernardus- als de Mattheusschool hebben een belangrijke rol in dit proces. 
 
Het uitgangspunt is het creëren van twee sterke scholen, waar gebruik wordt gemaakt van de talenten en expertises van alle medewerkers om hierdoor de optimale omstandigheden voor de leerlingen te realiseren. 
 
Uiteraard zal eea moeten worden gerealiseerd binnen de beschikbare formatie.
 
Ik ga ervan uit u voor dit moment afdoende te hebben geïnformeerd, zodra mogelijk informeer ik u opnieuw.

 

Met vriendelijke groet,

 

Anneke Doorman
Bestuurder SKO Het Groene Lint.
 
S.K.O. Het Groene Lint
Postbus 21, 4860 AA Chaam
Van Gaverenlaan 10a, 5131 CT Alphen
Terug

Bernardusstraat 13

5113 TG Ulicoten

013-5199345

info@nullbs-bernardus.nl